Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Bildredigering med Photoshop, helgkurs

Bildredigering med Photoshop, helgkurs


Rätt bild förstärker ditt budskap. Fel bild förvränger det. Lär dig behandla dina bilder så att de förstärker ditt budskap. Eller förstärker ditt fotografiska bildspråk! Med Photoshop Elements kan du retuschera dina bilder och få det resultat du vill ha. Kursen startar vid 4 anmälningar.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dina digitala bilder. Du har god datorvana och kan skapa och spara i mappar, skapa filer i olika format, flytta och kopiera dokument samt spara på olika ställen i olika format. Det är självklart en fördel om du har intresse för bild, färg och form.

Mål
Kursen ger dig grundläggande kunskaper i digital bildbehandling för pappersutskrifter och skärmpresentationer. Efter kursen ska du kunna grundläggande begrepp inom bildbehandling, förbättra bildkvalitén, retuschera bilder, förbereda bilder för utskrift och webb.

Innehåll
Introduktion till digital bildbehandling, digitalisering av bild, ton och kontrastjustering av svartvita bilder och färgbilder, färgjustering och förstärkning av färgbilder, färglära, målningsverktyg och markeringsverktyg, retusch och bildmanipulation, lager, anpassning av bild för utskrift, anpassning av bild för skärmpresentationer.

Litteratur/material

Undervisningsform/kursupplägg
Undervisningen bygger på lärarledd lektion med praktiska övningar.

Kursledare

Sigurd Wapelhorst

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Karlstad. Tel: 054 - 19 58 48
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Älvgatan 3, 65225 KARLSTAD
Kursstart
14 apr 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
26 dagar
Tider
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 15:15
Studietimmar
15
Tillfällen
2 st
Arr nr.
923985
Platser kvar
Ja
Pris
1 000 kr

Få vårt nyhetsbrev

Kursprogram

Du kan också bläddra igenom vårt kursprogram online.

Läs kursprogrammet online

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning