Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Jazz - Modernt

Jazz - Modernt

Terminens utbud av jazz och modernt i olika nivåer hittar du här. Hitta fart, teknik och dansglädje på våra kurser i jazz, eller lär dig nyttja kroppens möjligheter till rörelse och utforska ditt eget uttryck på våra kurser i modernt.

Jazz

Jazzdansen är den stil du ofta ser i musikaler och musikvideos. Jazztekniken bygger på musikalitet och smidighet och kan vara såväl väldigt kraftfull och energisk som mjuk och flödande. Du tränar upp styrka, smidighet, koordination och rytmik. Klasserna inleds med en grundlig uppvärmning, därefter diagonaler där man tränar specifika teknikmoment, för att sedan avslutas med en kombination.

Modernt

Den moderna dansens utveckling började tidigt på 1900-talet. Kända pionjärer och stilskapare var bland andra Isadora Duncan, Ted Shawn, Doris Humphrey, Martha Graham, José Limón och Merce Cunningham vilka flera har givit namn till olika stilar inom den moderna dansen. I dagens dans är deras tekniker ofta blandade och förändras i en ständigt pågående utveckling.Klasserna kännetecknas av golvteknik, flöde och uttryck.Jazz - Modernt (1)

 • Morgonyoga

  Datum: 24 jan 2019

  Dag & Tid: To 06:30-07:30

  Pris: 850kr

  Mer info

  Tid: To 06:30-07:30

  Lärare: Hannah Ohm

  Antal veckor: 6

  Platser kvar:

  Morgonyoga

  Starta din dag med en hel timme tillägnad dig och ditt välbefinnande! På morgonyogan få du mjuka upp kropp och själ, balansera ditt inre, höja din puls och

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module