Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Gisela Lindahl 2018

Gisela Lindahl

Fotografi har alltid varit Giselas intresse! Men just på Art College hamnade hon då hon sökte en ny väg i sitt yrkesliv efter många år i London.

- Det var faktiskt en vän som pushade mig att anmäla mig till en fotokurs (Digital fotografering) på Art College direkt efter flytten. Det var en väldigt bra kurs och jag blev inspirerad att fortsätta inom foto och se vart det kan ta mig. Fotoutbildningen på Valand har på sistone legat där på horisonten och hägrat, det gör att denna utbildningen passar mig bra som ett steg i rätt riktning.

Var utbildningen som du förväntade dig?

 Den har faktiskt varit bredare än jag förväntade mig och kanske lite mindre teknisk, mer konstnärligt inriktad. Dock går man igenom alla inriktningar och alla aspekter av vad det är att vara fotograf. Den är naturligtvis teknisk också, men det är som sagt långt ifrån allt den är. Den känns på det sättet lite som ett mini-Valand i sin uppbyggnad.

–  Sen trodde jag att jag själv enbart var en mer konstnärlig fotograf, men jag har upptäckt under utbildningen att jag faktiskt också tycker det är roligt att fota t.ex. reportage. Det är kul, man hittar andra sidor.

Vad vill du göra efter utbildningen?

– Valand är som sagt mitt mål just nu, det hade varit väldigt, väldigt roligt.

Något du vill säga till de som funderar på att söka till utbildningen?

– Gör det! Sitter man och funderar så bara gör det, ingen tvekan. Det är som sagt en väldigt allsidig utbildning, och lärarna är fantastiska.

 

Utbildningar

Toggle module

Om fotoutbildningen – Gisela Lindahl

Toggle module
Toggle module