Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Grafiska akademin

Grafiska akademin

Vill du ha mer kunskap och större praktisk erfarenhet av grafisk design? Då kan du välja mellan flera diplomutbilningar hos oss på Art College. Vi ger dem på dag- och kvällstid och på olika nivåer. Det passar med andra ord både dig som är nybörjare och dig som redan arbetar som designer. Vi har även kortare mer nishade kurser inom Grafisk Design. Välkommen!

Fackkunskap och designprocessen

Våra utbildningar ger dig en gedigen fackkunskap som du använder i det praktiska arbetet med olika digitala verktyg. Du utvecklar en god förståelse för de olika stegen i en genomtänkt designprocess. Detta gör att du redan från början kan arbeta på ett kreativt och professionellt sätt i olika uppgifter-alltifrån mindre övningar till att utveckla en grafisk profil eller göra en kampanj.

Ditt eget uttryck

Under utbildningen utvecklar du ditt konstnärliga uttryck genom övningar i färg och form som är en självklar del av våra utbildningar. Du möter andra med intresse för grafisk design och har lärarna som bollplank. detta gör att du utvecklas snabbt.

Våra lärare

Våra lärare har akademisk utbildning och lång yrkeserfarenhet inom grafisk design, kommunikation och trycksaksproduktion. Lärarteamets specialistkompetens gör att du får ta del av kunskap som inte finns i facklitteraturen.

Alla Grafiska akademin kurser (2)

 • Diplomerad grafisk designer, kväll

  Datum: 25 sep 2017

  Dag & Tid: Må 18:00-21:00
  Ti 18:00-21:00

  Pris: 16995kr

  Mer info

  Tid: Må 18:00-21:00
  Ti 18:00-21:00

  Lärare: Christel Copp
  Ulla Ohlson Andrén
  Karolina Westenhoff
  Elin Molander
  Maria Ahlström

  Antal veckor: 12

  Platser kvar:

  Diplomerad grafisk designer, kväll

  För dig som vill få en grund i grafisk design och hur man professionellt hanterar InDesign, Illustrator och Photoshop, är denna diplomutbildning ett bra val

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module