Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Fotoskolan STHLM

Fotoskolan STHLM

När Fotoskolan startades 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Vi har kurser för alla, från nybörjare till yrkesverksamma fotografer. Genom våra två yrkeshögskoleutbildningar utbildar vi för yrken inom den fotografiska branschen.

  • Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

    Heltidsutbildningar

    Fotoskolan STHLM har två Yrkeshögskoleutbildningar, Bildbehandlare och Visuell kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

  • På Fotoskolan STHLM har vi kurser både för dig som vill komma igång med att fotografera och för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För dig som redan arbetar med fotografi och rörlig bild och vill utveckla dig i ämnet, har vi inspirerande föreläsningar och workshops.

    Kurser

    På Fotoskolan STHLM har vi kurser både för dig som vill komma igång med att fotografera och för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För dig som redan arbetar med fotografi och rörlig bild och vill utveckla dig i ämnet, har vi inspirerande föreläsningar och workshops.

Nobel Creations 2017

Toggle module

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm

Toggle module
Utbildning inom yrkeshögskolan