Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs i Frankrike

Språkkurser i Antibes

Antibes/Juan-les-Pins ligger idealiskt på Rivieran mitt emellan Nice och Cannes. Med sina 70 000 invånare är det Rivierans näst största stad efter Nice. Medan Antibes står för historia och traditionellt medelhavsliv, representerar Juan-les-Pins strand- och nattliv.

Relaterad information

Antibes grundades redan på 300-talet f.Kr. av grekerna och hette då Antipolis. Staden har en gammal stadskärna med en medeltida ringmur och ett labyrintiskt nät av gator, gränder och torg. Den är charmig och har många kulturhistoriskt intressanta platser att besöka förutom alla restauranger och affärer. Picasso var under ett år verksam här och Picassomuseet finns inrymt i den medeltida Grimaldi-borgen. 

De flesta stränderna finns i tvillingstaden Juan-les-Pins som är ihopväxt med Antibes. Den vackra kustlinjen sträcker sig över 23 km, varav 7,5 km är sandstrand. Här hittar man de moderna och trendiga nattklubbarna och barerna och staden sjuder av liv dag som natt. Med sina livliga avenyer, pittoreska små gränder, underbara stränder och härliga klimat lockar tvillingstäderna många ungdomar.

Våra kurser i Antibes (2)

 • Familjepaket, franska i Antibes

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 29800kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Familjepaket, franska i Antibes

  Anmäl dig härKursbeskrivningFamiljepaketet inkluderar språklektioner och inkvartering i studio med kokvrå på lägenhetshotell. Språkundervisningen består av

 • Sommarkurs för ungdomar 13 - 17 år i Antibes

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 18400kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Sommarkurs för ungdomar 13 - 17 år i Antibes

  Anmäl dig härKursbeskrivningJunior Förutom språklektioner inkluderar kursen inkvartering i dubbelrum antingen i värdfamilj eller i flerbäddsrum på internat,

Språkkurser

Toggle module

Centre International d'Antibes

Toggle module

28 Avenue du Château, Antibes

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se