Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Franska i Bordeaux

Språkkurser i Bordeaux

Bordeaux ligger vid floden Garonnes mynning i sydvästra Frankrike och har ca 950 000 invånare. Staden är nog allra mest känd för sina viner, som har producerats i regionen sedan 1700-talet.

Relaterad information

Bordeaux är ett eldorado för vinintresserade, och i regionen finns många vindistrikt och vinproducerande slott som man kan besöka. Den som vill lära sig mer om vinhistoria och provsmaka viner, kan göra ett besök på ’Musée du Vin et du Négoce’, som inryms i en gammal byggnad för vinhandel.

Bordeaux är även berömt för sin vackra arkitektur och nästan hela stadskärnan står på Unescos världsarvslista, vilket gör den till listans största i hela världen, och anses som "en enastående urban och arkitektonisk ensemble". Ett exempel är katedralen S:t André, vars äldsta delar härrör från år 1096. Det fristående, 50 meter höga klocktornet uppfördes på 1400-talet. Härifrån har man en enastående utsikt över hela staden. Här finns även Europas längsta gågata, rue Sainte-Catherine, med många affärer och restauranger. Vi floden kan du se det imponerande stadshuset speglas i ’le miroir d’eau’, ett torg fyllt med 2 cm vatten, som bildar en spegel för intilliggande byggnader.

Bordeaux är en fantastisk stad att upptäcka, med storstadens utbud av shopping, restauranger och sevärdheter, men också med småstadens charm och enkelhet att ta sig fram till fots eller med spårvagn.

 

Våra kurser i Bordeaux (2)

 • Kultur, vin och gastronomi i Bordeaux

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 5600kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 1

  Platser kvar:

  Kultur, vin och gastronomi i Bordeaux

  Anmäl dig härKursbeskrivningBordeaux är en fantastisk stad att upptäcka, med storstadens utbud av shopping, restauranger och sevärdheter, men också med smås

 • Standardkurs franska i Bordeaux

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 8200kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Standardkurs franska i Bordeaux

  Anmäl dig härKursbeskrivningKursen fokuserar huvudsakligen på muntlig kommunikation. Kursdeltagarna förväntas därför att vara aktiva på lektionerna. Målet ä

Språkkurser

Toggle module

France Langue, Bordeaux

Toggle module

42 rue Lafaurie de Monbadon

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se