Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Du är här:
Föreläsningar och seminarier, Göteborg

Föreläsningar och seminarier

För den vetgirige finns inget slut. Vill du gymnastisera hjärnan, få inspiration och lära dig något nytt? Välkommen till Folkuniversitetet!

Under våren presenterar Folkuniversitetet en rad intressanta föreläsningar med teman som hälsa, psykologi, politik och minne. Dessutom reder vi ut förhållandet mellan tiden och kärleken, lär oss mer om kulturkvinnan och ställer oss frågan om populism alltid är något negativt.

En av våra viktigaste uppgifter är att öka intresset för all spännande forskning som görs vid universitet och högskolor runt om i Sverige. Och i resten av världen. Därför samarbetar vi med universitet och andra organisationer kring populärvetenskapliga föreläsningar som riktar sig till allmänheten. Det är vi stolta över, eftersom vi tror på kunskapens kraft att öppna dörrar, vidga våra vyer och föra oss samman.

De flesta av våra föreläsningar är kostnadsfria. På respektive föreläsningssida hittar du information om lokal och eventuella kostnader.

Välkommen!

Studentrabatt 20%

Toggle module

Du som är medlem i en studentkår ansluten till Göteborgs förenade studentkårer (GSF) får 20% rabatt på en stor del av vårt öppna kursutbud.