Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Senioruniversitetet i Göteborg

Senioruniversitetet i Göteborg

Alla som uppbär pension och som fyllt 55 år är välkomna att bli medlemmar i GSU.

 

Aktuellt

18 december. Tekniska problem vid anmälan till kurser och andra arrangemang är nu avhjälpt. Trots felmeddelanden och uteblivna mejl-bekräftelser är alla anmälningar som kommit in fr.o.m. 14 december mottagna. 

 Webbanmälan för nya deltagare till vårens kurser och arrangemang kan göras fr.o.m 14 december.

Du som har deltagit i en studiecirkel ht 2018 och anmält till cirkelledaren att du vill fortsätta vt 2019 behöver inte göra någon mer anmälan. 

Ansökan om nytt medlemskap 2019 kan göras tidigast 2 januari 2019. Anmälan till studiecirklar och andra arrangemang kan ändå göras från 14 december 2018. 

Du som varit medlem 2018 får automatiskt en faktura på medlemsavgiften i januari 2019. Den tryckta katalogen inkl. "årsplupp" skickas ut i mitten av december. Katalogen finns också t.h. på hemsidan.

Redovisning av GSU:s medlemsenkät

Här finns resultatet av enkäten.


Om Senioruniversitetet

Senioruniversitetet i Göteborg (GSU) startades 1984 och har till syfte att förmedla kunskap och ge stimulerande samvaro seniorer emellan. Verksamheten bedrivs i samarbete med Folkuniversitetet.
Vi erbjuder våra medlemmar studiecirklar i olika ämnen och svårighetsgrad, föredrag, studiebesök, föreläsningsserier samt en- och flerdagarsresor. Senioruniversitetets cirklar och övriga aktiviteter presenteras i Programkatalogen som utkommer en gång på hösten och en gång på våren.

 

Hitta hit

Toggle module

Norra Allégatan 7, Göteborg

Vårens programkatalog

Toggle module