Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Ekonomi. administration och försäljning

Yh-utbildningar inom ekonomi, administration och försäljning

Är du intresserad av ekonomi, försäljning eller administration? Arbeta som säljare, redovisningsekonom eller konceptutvecklare.

Vi erbjuder flera olika yrkeshögskoleutbildningar inom ekonomi och försäljning. YH-utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i nära samverkan med arbetslivet. Alla utbildningar innehåller en praktikperiod som kallas LIA (lärande i arbete).

 • Optikerassistent med säljkompetens och öga för stil

  UPPSALA. Optikbranschen växer och det är stor efterfrågan på optikerassistenter. En bra optikerassistent måste ha sälj och service med sig i bagaget, men lika viktigt är den optiska kunskapsgrunden och förståelsen för optiken, samt att ha ett öga för stil. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i oktober 2018!

 • Redovisningsekonom med lönekompetens

  UPPSALA. Redovisningsekonom är en konkret yrkesroll som verkar inom en bransch i snabb förändring. YH-utbildade redovisningsekonomer är särskilt eftertraktade då de utöver de teoretiska kunskaperna även har mycket praktisk förankring som medför att de blir en stark resurs i företagen. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

 • Internationell säljare och marknadsförare

  UMEÅ. Pågående utbildning. Företagens ökade internationalisering skapar ett behov av kompetens inom internationell försäljning och marknadsföring. Utbildningen Internationell säljare och marknadsförare ger dig en kompetens inom B2B försäljning, e-handel, export, marknadsföring och projektledning.

 • Kvalitets- och processutvecklare

  SÖDERTÄLJE. Pågående utbildning. Ta nästa steg i karriären - utbilda dig till framtidsyrket Kvalitets- och processutvecklare! Utbildningen ger dig möjlighet att ta en nyckelroll i alla typer av företag och organisationer. Yrkeshögskoleutbildningen är en ettårig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Utbildningen har inga fler planerade starter. 

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer