Sök Meny
Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

Var och en av våra gymnasieskolor har sin egen speciella karaktär. Det är vi stolta över. Hitta en gymnasieutbildning som passar just dig.

Om gymnasierna

Våra gymnasier har olika inriktningar och finns över hela Sverige. Ett par saker är gemensamt för dem alla: skolorna är små. Det gör att elever, lärare och skolledning kommer nära varandra.

Våra gymnasieskolor förbereder för vidare studier. De flesta av våra tidigare elever läser nu vid universitet och högskolor i Sverige eller utomlands.

Folkuniversitetet är en ideell stiftelse. Vi har drivit gymnasieskolor sedan 1994.

Einar Hansengymnasiet

Välkommen till Einar Hansengymnasiet, en liten skola mitt i centrala Malmö. Här samlas nyfikna naturvetare och samhällsvetare för att skaffa sig den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig vidare till universitet och högskola. Och för att ha riktigt kul under tiden, förstås!

Folkuniversitetets Gymnasium i Karlstad

På Folkuniversitetets Gymnasium för innovation och kreativitet uppmuntrar vi dig att ta vara på dina egna tankar och förmågor. Hos oss får du använda alla dina sinnen i ditt lärande – med kreativitet som pedagogiskt verktyg rustar vi dig för fortsatta studier och jobb.

Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan

Välkommen till skolan mitt i händelsernas centrum. Tillsammans skapar vi en konkurrenskraftig gymnasieutbildning som gör dig väl förberedd för vidare högskolestudier.

Johannes Hedberggymnasiet

Välkommen till Johannes Hedberggymnasiet, Helsingborgs äldsta friskola (1994).

Internationella Gymnasiet Uppsala

Kunskap känner inga gränser. På Internationella gymnasiet möter du världen i klassrummet och klassrummet i världen.

Kungstensgymnasiet

Mitt i Stockholm vid Odenplan ligger Folkuniversitetets gymnasieskola. I vår anrika skolbyggnad erbjuder vi Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med Europaprofil samt Estetiska programmet med fördjupning inom fotografi.

Umeå Internationella Gymnasium

Välkommen till UIG, en skola med personlig atmosfär i centrala Umeå. Här får du en bra och bred grund att stå på inför framtida studier. Du väljer också en stimulerande skola där du som elev alltid står i centrum.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila