Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Konstform

Konst- och kulturutbildningar

Bultar ditt hjärta av skaparvilja? Vi har heltidsutbildningar inom konst och kultur för dig som vill ta din kreativitet på allvar.

Oavsett vilket konstnärligt uttryck som är ditt och ligger och väntar på att få göra sig synligt - gör ett klokt val för din framtid.

 • På Animationsakademiens utbildning Animation och Experimentfilm lär du dig att bli en filmskapare med animation som verktyg. Du hittar oss vid Telefonplan i Hägersten strax utanför Stockholm.

  Animationsakademien

  På Animationsakademiens utbildning Animation och Experimentfilm lär du dig att bli en filmskapare med animation som verktyg. Du hittar oss vid Telefonplan i Hägersten strax utanför Stockholm.

 • På Arkitekturskolan STHLM kan du lära dig grunderna i arkitekturens förtrollande värld. Genom inspiration och kunskap om arkitektur i alla dess former vill vi visa dig att man kan skapa en rikare, mer human, coolare, intelligentare, roligare, tryggare, snyggare och mer hållbar planet med hjälp av arkitektur.

  Arkitekturskolan STHLM

  På Arkitekturskolan STHLM kan du lära dig grunderna i arkitekturens förtrollande värld. Genom inspiration och kunskap om arkitektur i alla dess former vill vi visa dig att man kan skapa en rikare, mer human, coolare, intelligentare, roligare, tryggare, snyggare och mer hållbar planet med hjälp av arkitektur.

 • Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom olika genrer. Vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

  Balettakademien

  Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom olika genrer. Vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

 • En vision, en bild, en pixel. Frihet att upptäcka världen, växa och uppfinna. Skapa din egen plattform och definiera ditt uttryck genom att experimentera, praktisera och utmana. Gör det på våra två unika yrkeshögskoleutbildningar!

  Fotoskolan STHLM

  En vision, en bild, en pixel. Frihet att upptäcka världen, växa och uppfinna. Skapa din egen plattform och definiera ditt uttryck genom att experimentera, praktisera och utmana. Gör det på våra två unika yrkeshögskoleutbildningar!

 • Drygt 90% av våra studerande som söker sig vidare till någon av musikhögskolornas kompositionsutbildningar blir antagna. Vad kan det bero på?

  Gotlands tonsättarskola

  Drygt 90% av våra studerande som söker sig vidare till någon av musikhögskolornas kompositionsutbildningar blir antagna. Vad kan det bero på?

 • Behöver du arbetsprover för att söka vidare till högskola för att bli konstnär, designer eller grafisk formgivare? Konstskolan ger dig kunskaper och möjligheter att hitta just ditt uttryckssätt.

  Konstskolan

  Behöver du arbetsprover för att söka vidare till högskola för att bli konstnär, designer eller grafisk formgivare? Konstskolan ger dig kunskaper och möjligheter att hitta just ditt uttryckssätt.

 • Har du ett starkt intresse för musik och hantverk och vill bygga dina egna gitarrer? På Musikinstrumentakademien i Upplands Väsby får du en grundläggande och gedigen hantverksutbildning inom musikinstrumentmakarområdet. Den treåriga yrkeshögskoleutbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel.
Välkommen till oss!

  Musikinstrumentakademien

  Har du ett starkt intresse för musik och hantverk och vill bygga dina egna gitarrer? På Musikinstrumentakademien i Upplands Väsby får du en grundläggande och gedigen hantverksutbildning inom musikinstrumentmakarområdet. Den treåriga yrkeshögskoleutbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel. Välkommen till oss!

 • Vill du arbeta med text? Växa som författare, poet eller skribent? Eller ge ut en ljudbok? Då är Skrivarakademins heltidsutbildningar eller kurser något för dig!

  Skrivarakademin i Stockholm

  Vill du arbeta med text? Växa som författare, poet eller skribent? Eller ge ut en ljudbok? Då är Skrivarakademins heltidsutbildningar eller kurser något för dig!

 • Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare.

  Vadstena Sång och Pianoakademi

  Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare.