Sök Meny
Administrativt arbete

Administrativt arbete

Arbeta som ledare, chef, kursadministratör, ekonom eller på annat sätt med administration.

Fastighetstekniker, Göteborg

Folkuniversitetet region Väst bedriver utbildningsverksamhet från Karlstad i norr till Varberg i söder. Nu söker vi fastighetstekniker med intresse för brand-, larm- och säkerhetsfrågor med placering i Göteborg. Sista ansökningsdag 28 oktober.

Kontorskoordinator, förbundskansliet, Stockholm

Till Folkuniversitetets förbundskansli söker vi en kontorskoordinator. Totalt på förbundskansliet arbetar 12 personer, 4 av dessa arbetar inom den administrativa enheten, där rollen som kontorskoordinator ingår. Ansök senast 2018-10-29

Medarbetare till kundservice, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker en medarbetare på heltid till vår kundservice i Stockholm. Sista dag för ansökan är den 31 oktober.

Platschef, Västmanland

Var med och bidra till att förverkliga vår verksamhetsidé – att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!Folkuniversitetet Mitt söker en platschef till Västmanland med placering i Västerås. Sista ansökningsdag 31 oktober.

Serviceledare IT, Göteborg

Folkuniversitetets IT-verksamhet är under ständig utveckling för att kunna möta kraven från kunder, ledning och medarbetare. Vi söker nu Serviceledare IT med placering i Göteborg med uppdrag att agera ”kundansvarig” gentemot verksamheterna där det ingår att koordinera alla aspekter av IT:s leverans. Sista ansökningsdag 2018-11-04.

Skoladministratör på Kungstensgymnasiet, Stockholm

Vi söker nu till senast 2 januari en heltid skoladministratör till vår gymnasieskola Kungstensgymnasiet som har ca 430 elever. Sista dag för ansökan är den 4 november.

Redovisningsassistent, Förbundskansliet, Stockholm

Tjänsten är ett vikariat. Totalt på förbundskansliet arbetar 12 personer. Av de 4 personer som arbetar inom den administrativa enheten kommer en att vara föräldraledig under 2019. Ansök senast 2018–11–05.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila