Sök Meny

Distriktschef till Norrbotten

Folkuniversitetet Norr söker en distriktschef till Norrbotten med placering i Luleå alternativt Boden.

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande arbete med frihet och stort ansvar att utforma och få verksamheten att växa. Du kommer att ingå i regionens ledningsgrupp och är direkt underställd Stiftelserektor. Resor förekommer i tjänsten.

Du kommer att ingå i en organisation med stor spännvidd inom vuxenutbildningen. Du får arbeta i en välrenommerad utbildningsorganisation. Tillsammans med dina medarbetare kommer Du att ha stora möjligheter att utveckla verksamheten, där både marknadskunskap, kunskap i ekonomi samt social kompetens kommer att vara centralt. Verksamheten i Norrbotten finns idag med kontor i Luleå och Boden. I Haparanda och Boden har vi en arbetsmarknadsutbildning i yrkes- och studieförberedande moduler i samarbete med arbetsförmedlingen.

I tjänsten ingår att leda befintlig verksamhet samt utveckla verksamheterna inom folkbildning, uppdrag och yrkeshögskola i regionen. Tjänsten innebär ansvar för försäljning- kundbearbetning, marknadsorientering, marknadsföring, anbudskrivning, genomförande samt kvalitetsuppföljning. Daglig drift och administration av verksamheten. I tjänsten ingår även ett resultat- och budgetansvar samt personalansvar. Ett visst fastighetsansvar ingår, då vi äger fastigheten i Boden (Snabelhuset).

Vem söker vi
Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet, engageman, nyfikenhet och service är ledord i tjänsten.
Du ska ha en akademisk utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta med och leda målstyrd verksamhet, gärna inom utbildningssektorn.
Du ska ha minst 3 års erfarenhet av ledaskap med ekonomiskt resultat- och personalansvar.
Du ska ha erfarenhet från att tidigare ha skrivit kvalificerade ansökningar och offerter till myndigheter och företag.
Du behärskar svenska och engelska väl, såväl i tal som skrift samt har goda datakunskaper.
Körkort krävs.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson
Eventuella frågor besvaras av Stiftelserektor Christina Ekman
tel. 090-711420, christina.ekman@folkuniversitetet.se

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila