Sök Meny
Fastighetstekniker, Göteborg

Fastighetstekniker, Göteborg

Folkuniversitetet region Väst bedriver utbildningsverksamhet från Karlstad i norr till Varberg i söder. Nu söker vi fastighetstekniker med intresse för brand-, larm- och säkerhetsfrågor med placering i Göteborg. Sista ansökningsdag 28 oktober.

Relaterad information

Tjänsten

Vi söker en fastighetstekniker med stort intresse för fastighetsservice som ska arbeta med regionens övergripande fastighetsfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontakter med fastighetsägare och andra externa parter
  • Delta vid framtagande av kravspecifikation och underlag inför anskaffning av nya lokaler eller ombyggnationer
  • Delta vid avtalsförhandlingar gällande serviceavtal och lokalanskaffning
  • Stödja regionen med fastighetskunskap
  • Delta i arbetet med regionalt systematiskt brandskyddsarbete och säkerhetsfrågor
  • Aktivt bidra till att förbättra och utveckla våra arbetsrutiner
  • Planera fastighetsunderhåll
  • Projektleda samt utföra operativt fastighetsarbete
  • Arbetsledning

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet och stort intresse av fastighetsservice. Du har relevant utbildning och har tidigare arbetat som fastighetstekniker eller motsvarande med vana av att samverka med såväl interna som externa intressenter samt att driva projekt. Du är kunnig inom brand och larm samt har arbetat med systematiskt brandskyddsarbete och säkerhetsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Du har ett tekniskt kunnande och god datavana. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som fastighetstekniker hos Folkuniversitetet ska du vara ansvarstagande, noggrann och kvalitets- samt tidsmedveten. God service och ett kundorienterat arbetssätt kommer naturligt för dig och du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du är strukturerad, drivande och bra på att hantera snabba förändringar. Flexibilitet är en förutsättning för dig i ditt arbete, likaså god kommunikation i alla led. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och omfattning
Tillsvidareanställning 100 % med tillträde snarast möjligt.

Placeringsort
Göteborg

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-10-28 via vår e-rekrytering. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer istället att efterfråga referenser i ett senare skede.

För ytterligare information och frågor
Regionalt fastighetsansvarig: Anna Ewergårdh tfn: 031-10 65 42, anna.ewergardh@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström (Unionen) 031-10 65 41, im.blomstrom@folkuniversitetet.se
Emelie Bernhardsson Vennberg (SACO) 0500-78 90 69, emelie.vennberg@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv.

Har du frågor?

Kontakta
Anna Ewergårdh
031-10 65 42
anna.ewergardh@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila