Sök Meny
Hotellchef Wisingsö Hotell & Konferens, Visingsö

Hotellchef Wisingsö Hotell & Konferens, Visingsö

Wisingsö Hotell & Konferens AB på Visingsö söker en engagerad och kommunikativ hotellchef. Verksamheten är en del av Braheskolan Visingsö folkhögskola, och Folkuniversitetet region Öst är huvudman. Sista ansökningsdatum är den 23 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Wisingsö Hotell & Konferens AB ligger på vackra Visingsö mitt i Vättern. Ön är ett välbesökt turistmål och som Visingsös enda hotell tar vi emot gäster från när och fjärran, året runt.

Wisingsö Hotell & Konferens AB är ett dotterbolag till Braheskolan – Visingsös folkhögskola och utgör en viktig del av den verksamheten. Inom ansvarsområdet finns 52 hotellrum, ett vandrarhem och enklare boende med 60 rum totalt, samt restaurang som är öppen hela året. Omsättningen 2017 uppgick till 15,6 milj kronor.

Tjänstens innehåll

Din arbetsplats är i anslutning till receptionen varifrån du leder och är delaktig i att ta emot gäster, marknadsföra och sälja såväl rum som mat och aktiviteter. Du bokar och genomför säljbesök samt deltar i mässor.

Du rapporterar direkt till VD som har budget- och personal ansvar. Du sitter med i en ledningsgrupp, där du är delaktig i utformandet av budget och bidrar till utvecklingen av hotellet. Du arbetsleder personal.

Tillsammans med de ansvariga för marknad, kök, restaurang, städ och fastighet driver du och utvecklar verksamheten, där medarbetarna har en aktiv roll. Vi är ett arbetslag med åtta fast anställda och ca 25-30 visstidspersonal över året och i din ledande ställning bör du ha erfarenhet från branschen samt lämplig yrkesutbildning.

Personligt

Du tar initiativ och engagerar dig i verksamheten. Gästen är alltid i fokus och du har därför sinne för service samtidigt som du ska kunna förhandla med leverantörer av tjänster. Dina personliga egenskaper är att du har en god självinsikt och en positiv grundsyn som smittar av sig och inspirerar andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och är en person som naturligt bidrar till ordning och reda både i ditt och omgivningens arbete. Du behöver också vara en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift samt har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla relationer.

Övrigt

Kunskaper i ekonomi och språk är meriterande. Tjänstens omfattning är 100 % och provanställning tillämpas.

Arbetstid dagtid. Helgarbete och kvällar kan förekomma. Lön och tillträde efter överenskommelse.
Information: 070-640 89 58

Skicka din ansökan till:
Wisingsö Hotell & Konferens AB
"Ansökan"
Att: Bo Forkman, Norrbovägen 90, 560 34 Visingsö
E-post: bo.forkman@braheskolan.se

Sista ansökningsdatum: 2018-02-23

Hemsida: Wisingsö Hotell& konferens hemsida

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila