Sök Meny

Kundtjänstmedarbetare, Malmö/Lund

Är du vår nya stjärnsäljare? Vi söker kundtjänstpersonal med säljerfarenhet till kursverksamhetens marknadsteam på Folkuniversitetet i Malmö och Lund. Ansök senast den 6 juni.

Relaterad information

Nu söker vi dig som tidigare har arbetat med försäljning och kundservice och som brinner för att hjälpa och guida människor som söker kurser för skapande och lärande. Vi erbjuder ett  stimulerande arbete i en spännande miljö där du själv kan vara med att påverka innehållet och verksamhetens utveckling.

Som säljande kundtjänstmedarbetare hos oss så är du en nyckelspelare i vår utbildningsorganisation och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas med vårt uppdrag- att förmedla kurser och utbildningar inom det livslånga lärandet.  

Hos oss jobbar du i ett team och arbetstempot är i perioder högt. Förutom vanliga kontorstider så ingår schemalagd kvällstjänst. Marknadsteamet består idag av sju medarbetare, placerade på våra kontor i Lund och Malmö. Vi kommunicerar och servar våra deltagare och intressenter via besök, mail, telefon och sociala medier.

Din huvuduppgift är att kommunicera med våra kunder, besvara inkommande samtal, ge studierådgivning, följa upp intresseanmälningar och annan merförsäljning via telefon, ta emot besök som rör kurser och annan utbildning.  I det dagliga kursgenomförandet  ingår många administrativa arbetsuppgifter. Det ingår även utvecklingsinsatser inom vårt expertisområde service, kundkommunikation och administration.

Välkommen med din ansökan!

Vär förväntan på den sökande

  • Du trivs i mötet med andra människor och har tidigare arbetat med kundservice och försäljning.
  • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt och du har erfarenhet av att kommunicera i sociala medier.
  •  Du gillar försäljning och ser det som en naturlig del av kundkommunikationen och ett sätt att uppfylla eller överträffa kundens förväntningar.
  • Du är målinriktad, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.
  • Du har möjlighet att förlägga din arbetstid i både Malmö och Lund och att arbeta obekväm arbetstid vid behov.                                        

Övrigt

  •  Du besitter en god datorvana och har arbetat i olika administrativa system och officepaketet.
  •  Du har en fullgjord gymnasieutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriter

Andra språkkunskaper t.ex. arabiska, är meriterande


För tjänsten gäller

Placering: Malmö, men delar av tjänsten görs i Lund

Anställning: Tillsvidare

Tillträde: Augusti 2018

Ansök senast den 6 juni.

Frågor om tjänsten: Jessica Nilsson, VL marknadsteamet, distrikt Syd 040-691 83 51

Facklig kontaktperson: Maria Hansson

FAKTA OM FOLKUNIVERSITETET

Folkuniversitetet utvecklar människor genom kunskap och skapande. Vi är verksamma inom många områden och alla kan utvecklas hos oss oavsett om man vill byta karriär eller utveckla sin konstnärliga ådra. Vi är en obunden organisation utan vinstintressen. Genom utbildning hjälper vi våra deltagare att växa som människor; alltid personligt, ibland också karriärsmässigt. Vi gör det genom att inspirera, förstå och ha förtroende för deltagarnas egna drivkrafter att lära sig. Folkuniversitetet bedriver ett aktivt fortbildningsarbete för sina lärare. 

Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Karin Sjöholm.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila