Sök Meny
Pedagogisk samordnare, Umeå

Pedagogisk samordnare, Umeå

Som pedagogisk ledare hos oss arbetar du som ett pedagogiskt stöd för både våra studerande och utbildande konsulter, samtidigt som du är länken mellan utbildningsledningen och våra olika utbildningar. Ansök senast 14 mars.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat att vara våra studerande och våra utbildande konsulter, schemaläggning, ansvara för den distansförlagda utbildningen via Moodle och Adobe Connect. Du kommer även att ansvara för kompetensutveckling för våra konsulter. Utbildning för våra studerande inom vissa områden såsom examensarbete och rapportskrivning kommer även att ingå samt ansvara för vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Vem söker vi:
Som person måste du vara strukturerad men ändå hålla farten uppe, du måste älska spridda arbetsuppgifter med stort ansvar. Mycket av vår administration sker i våra datasystem för våra studerande så du behöver vara bekväm med dator och att använda Officepaketet samt andra programvaror. Flexibilitet, engagemang, nyfikenhet och service är ledord i tjänsten.
Då våra utbildningar har en internationell koppling är det viktigt att du är bekväm med både svenska och engelska i tal och skrift.
Du ska ha en akademisk utbildning med pedagogisk inriktning.
Du bör ha minst åtta års erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna inom vuxenutbildning, erfarenhet inom distanspedagogik ser vi som meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidare på 100 procent med 6 månaders provanställning, tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 14 mars 2018 via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkommande anökningar löpande.

För mer information och frågor kontakta Katarina Martinsdotter Frohm 090-711415 eller
katarina.martinsdotter-frohm@folkuniversitetet.se

http://www.folkuniversitetet.se/skolor/yrkeshogskoleutbildning/yh-pa-din-ort/yh-Umea/

Sök tjänsten

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.