Sök Meny

Utbildningsadministratör Kursenheten, Göteborg

Folkuniversitetets kursavdelning i Göteborg erbjuder kurser, längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi är också testcenter för IELTS, Cambridge ESOL och Swedex. Nu söker vi en utbildningsadministratör. Sista ansökningsdag 27 maj.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig!

Tjänsten

Din roll innebär att i nära samarbete med enhetens utbildningsledare ansvara för den löpande administrationen inom ämnesområdet svenska som främmande språk, samt delar av andra ämnesområden. Du har daglig kontakt med pedagoger och kursdeltagare och tar hand om kursanmälningar, deltagarlistor, rumsbokning, fakturering, sjukanmälningar och annat praktiskt kringarbete. Du kommer också att hantera olika konton i sociala medier, och ansvara för och följa upp marknadsförande insatser där.

Tjänsten är på heltid under perioden 1 juni till och med 31 december.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom service och administration, gärna inom utbildningsområdet. Du bör vara allmänbildad och ha intresse för bildning och kultur, samt ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du har också erfarenheter av att arbeta med sociala medier.

Som administratör hos Folkuniversitetet förväntas du kunna arbeta självständigt och på ett strukturerat vis prioritera bland arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett kundorienterat arbetssätt och förmåga att hantera en händelserik miljö. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, initiativrik samt har ett intresse för att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Visstidsanställning på heltid perioden 2018-06-01 - 2018-12-31

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-05-27 via vår e-rekrytering. Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer istället att efterfråga referenser i ett senare skede. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Karin Nylén (Regionchef Folkbildning) karin.nylen@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström (Unionen) 031-10 65 41, im.blomstrom@folkuniversitetet.se
Nicklas Lann Hagberg (SACO) 031-10 65 63, nicklas.hagberg@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila