Sök Meny
Utbildningsadministratör och kursutvecklare folkbildning, Gislaved med omnejd

Utbildningsadministratör och kursutvecklare folkbildning, Gislaved med omnejd

Folkuniversitetet i Jönköping söker en utbildningsadministratör och kursutvecklare i Gislaved med tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018. 

Folkbildningen i Gislaved/Jönköpings län

Folkuniversitetet region Öst är organiserat utifrån verksamhetsområden; folkbildning, skolor och uppdrag. I Jönköpings län bedrivs verksamhet på flera orter och kontor inom våra tre verksamhetsområden. Vi har idag en växande verksamhet inom folkbildningen i Gislaved bestående av kursutbud, men också en föreningssamverkan som ständigt utvecklas. Också i de närliggande kommunerna Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo (GGVV-området) har vi idag en mindre, men växande verksamhet.

Vad innebär rollen?

Som utbildningsadministratör/kursutvecklare för folkbildningsverksamheten i Gislaved med omnejd har du Gislaved som placeringsort, men arbetar också på kontoret i Jönköping 1-2 dagar i veckan. Du ansvarar för att förvalta en etablerad folkbildningsverksamhet i Gislaved och för att fortsätta utveckla folkbildningen i de närliggande kommunerna i GGVV-området. I din roll kommer du att samarbeta/samverka med utbildningsadministratör/kursutvecklare för Jönköpingskontoret avseende folkbildningen för Jönköpings län.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • kursadministration såsom hantering av webbokningar, kursstarter och avslut, löpande kontakter med cirkelledare och slutrapportering
  • rekrytering av kursledare, lönesättning och lönehantering
  • studierådgivning via e-post och telefon
  • kursutveckling inklusive omvärldsbevakning och konkurrensanalys, planering, schemaläggning, katalogproduktion och webbpublicering av kurser

Vem söker vi?

Vi söker dig som har: en akademisk examen eller motsvarande, en god administrativ förmåga och erfarenhet, samt goda IT-kunskaper och datorvana. Relevanta erfarenheter från folkbildnings- och/eller utbildningsvärlden är meriterande. Vi söker dig som med stort engagemang och intresse vill administrera och förvalta etablerad verksamhet inom folkbildningen i GGVV-området samt utveckla och förnya kursutbud och föreningssamverkan.

För att trivas i rollen tror vi du:

  • är målinriktad, engagerad och utvecklingsbenägen
  • är utåtriktad och duktig på att knyta kontakter i det omgivande lokalsamhället
  • är administrativt stark
  • har vilja och förmåga att arbeta i grupp/nätverk
  • har god social förmåga och ett etiskt förhållningssätt.
  • är självgående och ansvarstagande

Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten.

Placeringsort

Gislaved/Jönköping

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträdesdatum 1 mars eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-01-21 via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor kontakta
Anita Brun Nilsson
Verksamhetsledare Jönköpings län
Telefon: 036-16 64 01
E-post: anita.brun-nilsson@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Claes Forsslöf, Lärarförbundet claesforsslof@hotmail.com
Petra Cyrillus, Unionen petra.cyrillus@folkuniversitetet.se tel. 08-19 41 38
Niklas Keyser, Lärarnas Riksförbund tel. 08-613 25 32

Om Folkuniversitetet Sverige

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Om Folkuniversitetet på vår hemsida.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.