Sök Meny

Utbildningskoordinator till uppdragsverksamheten, Fyrbodal

Folkuniversitetet bedriver verksamheter på uppdrag av stat, kommun, landsting samt privata företag. Vi söker nu en driven utbildningskoordinator till våra utbildningsinsatser i samarbete med folkhögskolor. Sista ansökningsdag 29 april.

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt?Tror du som vi på att ge människor möjlighet till ett livslångt lärande och att kunskap förändrar? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Vi söker utbildningskoordinator som ska driva Folkuniversitetets samarbetsprojekt med folkhögskolor. Tjänsten kommer att bestå både av administrativa arbetsuppgifter och av undervisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för arbetsledning i det dagliga arbetet
  • Pedagogiskt arbete med grupp eller individ
  • Samordna de befintliga avtalen och hantera avtalsuppföljning
  • Vidareutveckla befintligt kontaktnät och utöka verksamhet
  • Medverka vid rekrytering av nya medarbetare

Tjänstens geografiska område är Fyrbodal.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker i första hand dig med akademisk utbildning eller yrkeshögskoleutbildning. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av utbildningsbranschen och kan påvisa att du har utvecklat verksamhet framgångsrikt. Det är nödvändigt att du har en god digital kompetens då vi använder oss av flera digitala verktyg.

Som utbildningskoordinator hos Folkuniversitetet förväntas du kunna arbeta självständigt och på ett strukturerat vis prioritera bland arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, nytänkande samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och fokus på problemlösning i ett oftast högt tempo. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tillsvidareanställning omfattande 60-100%. Tillträde snarast möjligt.

Placeringsort
Lysekil

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-04-29 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För mer information och frågor
Björn Tjällgren, 0520-52 50 87, bjorn.tjallgren@folkuniversitetet.se
Mikael Nordberg, 0520-50 50 64, mikael.nordberg@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ing-Marie Blomström, Unionen 031-10 65 41, im.blomstrom@folkuniversitetet.se
Nicklas Lann Hagberg, SACO 031-10 65 63, nicklas.hagberg@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila