Sök Meny
Utbildningsledare/pedagogisk ledare, Umeå

Utbildningsledare/pedagogisk ledare, Umeå

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på Balettakademien i Umeå, vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi har stort fokus på service och att utveckla verksamheten. Ansök senast den 19/2.

Balettakademien är en del av Folkuniversitetet och har ett brett utbud av danskurser för alla åldrar inom många genrer. Vi genomför kurser, projekt och föreställningar på uppdrag av och i samarbete med både skolor, företag och andra organisationer.

Vad innebär rollen:
Pedagogisk ledare har särskilt ansvar för specifika delar av avdelningens verksamhetsområdes/projektets verksamhet. Ansvarets omfattning varierar, ansvar för schemaläggning, planering, genomförande och uppföljning av den aktuella verksamheten. Arbetar inom bestämda ekonomiska ramar inom vilka vederbörande har vissa befogenheter.
Arbetet består även av att arbeta med Balettakademiens profil dans. Detta genom att förvalta och våga förnya. Du kommer också att vara delaktig i att administrera den verksamhet som bedrivs i form av administrativa uppgifter.

Vem söker vi:
Du ska ha en akademiskt utbildning
Du ska ha en förmåga att prioritera och ta ansvar
Du ska ha erfarenhet av administration och god datavana
Du ska ha erfarenhet från liknande verksamhet
Du ska ha flerårig vana att arbeta som pedagogisk ledare

Personlig kompetens:
Du bör har ett stort engagemang för dans. Som person har du god samarbetsförmåga samt är flexibel. Förmåga att ta ansvar och prioritera bland arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidare på 75 %, provanställning tillämpas

Sista ansökningsdag:
Vi kallar löpande till intervju
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 19 februari

Kontaktperson:
Har du frågor om tjänsten kontakta Anna Östman Styrke,
mail: anna.ostman-styrke@folkuniversitetet.se eller på tfn 0706723212

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila