Sök Meny

Vaktmästare/fastighetsskötare, Malmö

Nu söker vi dig som med engagemang och kompetens tar dig an uppgiften som vaktmästare/fastighetsskötare i distrikt Syd omfattande södra Skåne med huvudkontor i Malmö, Lund och Trelleborg. Ansök senast den 20 mars.

Relaterad information

Till Folkuniversitetet kommer tusentals människor varje år för att ta del av utbildningar, kurser, studiecirklar, workshops, kulturarrangemang m.m. Hur väl service, lokaler och teknik fungerar är av mycket stor betydelse för våra elever och verksamhetsdeltagares upplevelse av tiden hos oss.  
Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang och kompetens tar dig an uppgiften som vaktmästare/fastighetsskötare i distrikt Syd omfattande södra Skåne med huvudkontor i Malmö, Lund och Trelleborg. 
Dina arbetsuppgifter 
Som vaktmästare/fastighetsskötare arbetar du med daglig skötsel och tillsyn i egna eller hyrda lokaler, utomhusmiljö, reparationer och underhållsinsatser, transporter/leveranser m.m. Att kunna hantera hantverksuppgifter inom snickeri, måleri, elinstallationer, VVS eller liknande är värdefullt. Du ingår i ett team av servicepersonal med service- och lokalansvarig som närmsta chef.  
Vem är du? 
Vi söker dig som är en problemlösare, händig och tekniskt lagd. Det är viktigt att du har servicekänsla och är kvalitetsmedveten, driftig med egen initiativförmåga, social och tycker om att röra dig bland människor. Du kommer även att ha kontakter med deltagare och samarbetspartners utanför organisationen.  
Kompetenskrav
Gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller relevant yrkeserfarenhet. Grundläggande IT-kunskaper. Kunna göra dig förstådd på svenska och skrift samt B-körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du utbildning eller praktisk erfarenhet av snickerieri, VVS och/eller kännedom om elinstallationer är det meriterande. Det är värdefullt om du har tidigare erfarenhet som vaktmästare i skolmiljö eller som fastighetsskötare.  
Inte minst så vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Du möter en brokig organisation med många facetter och kollegor med olika bakgrund och från många kulturer, alla med samma önskan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas. Vår förväntan på dig är samma som våra kunders förväntan på oss: att du möter varje uppgift med nyfikenhet, engagemang och mod! 
För tjänsten gäller: 
Placering: Malmö. Körkort krävs. Arbete kommer att ske över hela distriktet. 
Anställning: Tillsvidare 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 
Tillträde: 1 maj 2018 eller enligt överenskommelse. 
Ansökan: Senast 20 mars 2018
Frågor om tjänsten
Ställs till service- och lokalansvarig Madeleine Andersson, telefon 046-197717 
Facklig kontaktperson: Maria Hansson, Unionen, telefon 040-6918363 
Välkommen med din ansökan!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.