Sök Meny

Verksamhetsledare, Malmö och Lund

Folkuniversitetet i distrikt Syd, Malmö/Lund/Trelleborg, söker två verksamhetsledare till uppdragsverksamheten med särskild inriktning mot SFI. Ansök senast den 23 maj.

Relaterad information

Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen till oss. Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.   

Folkuniversitetet i distrikt Syd, Malmö/Lund/Trelleborg, söker två verksamhetsledare till uppdragsverksamheten med särskild inriktning mot SFI.

Som verksamhetsledare är du chef och leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde. Inom SFI har du personalansvar för såväl pedagogisk som administrativ personal. I arbetsuppgifterna ingår även att rekrytera personal. Du ansvarar för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av SFI-verksamheten. Du deltar aktivt i verksamhetschefens budget-, prognos- och bokslutsarbete samt har ekonomiskt ansvar för din verksamhet. Du deltar aktivt i/ansvarar för marknadsförings- och försäljningsarbete.  

Vår förväntan på dig

  • Du är en god ledare och organisatör som har förmåga att driva en verksamhet på ett effektivt och målinriktat sätt med fokus på hög kvalitet och delaktighet 
  • Du är nyfiken, kreativ och vågar se möjligheter 
  • Du har förmågan att skapa engagemang och drivkraft i ditt team 
  • Du har erfarenhet från SFI-verksamhet eller annan vuxenutbildning 
  • Du har akademisk eller annan eftergymnasial utbildning i relevanta ämnen 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Folkuniversitetet är en organisation med många facetter och kolleger med olika bakgrund och från många kulturer. Alla med samma önskan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas. Vår förväntan på dig är samma som våra kunders förväntan på oss: att du möter varje uppgift med nyfikenhet, engagemang och mod. Din närmsta chef är verksamhetschefen för uppdragsverksamheten i distrikt syd.  

För tjänsten gäller   

Anställningsform är tillvidare. Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträdesdatum snarast, enligt överenskommelse.   

Placering 

1 tjänst i Malmö och 1 tjänst i Lund 

Facklig kontaktperson 

Maria Hansson, Unionen, 0736-44 77 70  

Frågor om tjänsten  

Ställs till Ulrika Hall, verksamhetschef, 040- 691 83 40, ulrika.hall@folkuniversitetet.se.  

Sista dag för ansökan är 2018-05-23. Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg.  

Välkommen med din ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Folkuniversitetet, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.  

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila