Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Lärare i bosniska, kroatiska, serbiska

Folkuniversitetet Linköping och Norrköping söker lärare i bosniska, kroatiska och serbiska för undervisning på kvällskurser.

Lärare VA-projektledning, Gävle och/eller Västerås

Vi söker dig som har utbildning inom VA-området och erfarenhet från arbete med VA-projektering och som vill arbeta med att utbilda studerande inom vår YH-utbildning till VA-projektör. Sista ansökningsdag är den 31:a juli.

Cirkelledare Funkis, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och driva vår verksamhet framåt?Vi utlovar ett fartfyllt, tidvis krävande, men oerhört givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 15 augusti.

Kursledare i nederländska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i nederländska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Kursledare i thailändska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i thailändska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Kursledare i isländska, Göteborg

Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i isländska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Cirkelledare i svenska

Vi söker nu cirkelledare till folkbildningens öppna kurser i svenska som främmande språk till Malmö och Lund. Sista ansökningsdag den 19 augusti.

Cirkelledare - svenska skolan för föräldrar, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och leda spännande samtal? Vi utlovar ett givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 20 augusti.

Lärare i svenska som andraspråk/SFI och engelska, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (SFI) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare svenska som andraspråk/ SFI och engelska. Sista ansökningsdag 26 augusti.

Cirkelledare i italienska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 augusti 2018.

Cirkelledare i engelska, Östergötland

Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker cirkelledare för undervisning i engelska på våra kvällskurser. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2018.

Cirkelledare i franska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid.

Teacher of English as a Foreign language, Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm offer courses in English as a foreign language and we are continuously striving to develop and expand our Language department. We are currently looking to recruit qualified, experienced teachers of English as a foreign language for our evening and Saturday courses.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila