Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Lärare i svenska som främmande språk, Jönköping

Folkuniversitetet i Jönköping söker lärare i svenska som främmande språk inom personal- och företagsutbildning samt folkbildning. Sista ansökningsdag 14 januari 2018.

Lärare/konsult inom området nyföretagande, Hälsingland

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande". Sista ansökningsdatum är 15 januari 2018.

Handledare arbetsmarknadsuppdrag, Kungsbacka och Varberg

Folkuniversitetet bedriver arbetsmarknadsuppdrag på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi söker nu handledare till verksamheten i Kungsbacka och Varberg. Sista ansökningsdag 15 januari.

Cirkelledare i svenska som främmande språk, Malmö/Lund

Folkuniversitetet i Malmö/Lund söker cirkelledare i svenska som främmande språk. Ansök senast 21 januari 2018.

Gymnasielärare i Matematik, Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Nu söker vi lärare med behörighet att undervisa i Matematik. Sista ansökningsdag 28 januari.

Sfi lärare, Malmö

Vi söker Sfi-lärare till Malmö Sfi-skola. Ansök senast den 31 januari.

Cirkelledare till programmering för barn, Lund

Vi söker nu cirkelledare till Programmeringsklubben i Lund. Programmeringsklubben är en kurs för 10-12-åringar i grundläggande programmering med hjälp av Scratch. Scratch är ett visuellt programmeringsspråk utvecklat för barn. Ansök senast den 31 januari.

Cirkelledare i tyska, Örebro

Folkuniversitetet i Örebro söker cirkelledare till våra kvällskurser i tyska. Ansök senast 2018-01-31.

Kursledare i svenska som främmade språk, Göteborg

Folkuniversitetet erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Nu söker vi fler kursledare i svenska som främmande språk som kan arbeta på timbasis, dag och/eller kvällstid. Sista ansökningsdag 31 januari.

Cirkelledare i italienska, Norrköping

Folkuniversitetet i Norrköping söker cirkelledare i italienska för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 januari.

Cirkelledare i spanska, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker cirkelledare i spanska för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 januari.

Gymnasielärare i Svenska och Psykologi till AlmaAkademin, Karlstad

Folkuniversitetets gymnasium AlmaAkademin i Karlstad är en nystartad skola i nära samarbete med Karlstads universitet. Vi förbereder våra elever för vidare studier på universitet eller högskola genom ett arbetssätt som bidrar till en akademisk självbild. Nu söker vi lärare i Svenska och Psykologi. Sista ansökningsdag 4 februari.

Cirkelledare till uppsökande folkbildning, Göteborg

Den uppsökande folkbildningsverksamheten hos Folkuniversitetet arrangerar studiecirklar och kulturarrangemang för personer med funktionsvariationer i samarbete med regionala och kommunala verksamheter i Göteborg med omnejd. Nu söker vi cirkelledare med ämneskompetens inom drama och musik. Sista ansökningsdag 4 februari.

Cirkelledare europeisk portugisiska

Vi söker cirkelledare i portugisiska till våren 2018 med start i februari. Det är en fördel om du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö.

Cirkelledare finska, Malmö/Lund

Vi söker cirkelledare i finska till våren 2018 med start i februari. Det är en fördel om du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö. Ansök senast den 11 februari.

Cirkelledare copywriting, Malmö

Vi söker en cirkelledare/lärare till vår grundkurs i copywriting. Undervisningen bedrivs i våra centralt belägna lokaler på Regementsgatan 4 i Malmö med start i mars 2018. Ansök senast den 18 februari.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Cirkelledare Självbiografiskt skrivande, Malmö

Vi söker en cirkelledare/lärare till vår kurs i självbiografiskt skrivande. Undervisningen bedrivs i våra centralt belägna lokaler på Regementsgatan 4 i Malmö med start i april 2018. Ansök senast den 18 februari.

Cirkelledare i Fantasy och science fiction på distans, Malmö

Vi söker en cirkelledare/lärare till vår kurs i Fantasy och science fiction. Undervisningen bedrivs helt på distans via vår digitala utbildningsplattform Moodle under elva veckor med start i mars 2018. Ansök senast den 18 februari.

Cirkelledare i grekiska, Malmö/Lund

Vi söker cirkelledare till våren 2018 med start i februari/mars. Det är en fördel om du har möjlighet att arbeta både i Lund och Malmö. Ansök senast 18 februari.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.