Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Cirkelledare till helgkursen SketchUp – inredning i 3D, Stockholm

Folkuniversitetet söker cirkelledare till helgkursen SketchUp – inredning i 3D. Sista ansökningsdag är den 26 oktober.

Cirkelledare svenska som främmande språk, Malmö/Lund

Vi söker nu cirkelledare till folkbildningens öppna kurser i svenska på kvällstid. Du undervisar vuxna deltagare i grupper om 10-19 personer i Folkuniversitetets centralt belägna lokaler i Malmö och Lund. Ansök senast den 28 oktober.

Lärare till gymnasiekurser i Engelska inom vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker nu en legitimerad lärare med gymnasiebehörighet i Engelska och ytterligare något ämne, gärna Svenska/Svenska som andra språk och/eller samhällsorienterade ämnen. Sista ansökningsdag är 28 oktober.

Gymnasielärare i biologi och naturkunskap, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet i Malmö en gymnasielärare i biologi och naturkunskap - vikariat 70%. Ansök senast 4 november.

Sfi-lärare till Svenska för entreprenörer, Malmö

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Har du ett intresse för företagande och entreprenörskap? Vi söker nu en driven och engagerad sfi-lärare till vår kurs Svenska för entreprenörer! Ansök senast 4 november.

Cirkelledare i skapande ämnen, Malmö och Lund

Vi söker cirkelledare till våra kreativa kurser. Ansök senast den 7 november.

Sfi lärare, Nybro

Vi söker fler lärare till Sfi-skolan i Nybro.Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast den 18 november.

Cirkelledare i dans till Funkis, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och driva vår verksamhet framåt? Vi utlovar ett fartfyllt, tidvis krävande, men oerhört givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 21 december.

Cirkelledare i franska, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i språk. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Extrajobb som Sfi-lärare, Malmö/Lund

Läser du till lärare med inriktning SVA? Vill du få praktisk erfarenhet av att arbeta som Sfi-lärare? Vi söker vikarier!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila