Sök Meny

Cirkelledare i Eu portugisiska, Trollhättan

Folkuniversitetet i Trollhättan erbjuder dag- och kvällskurser inom olika områden såsom ekonomi, estetiska ämnen, språk och data. Nu söker vi cirkelledare till våra kurser i Eu portugisiska. Tjänsten ska tillsättas omgående. Sista ansökningsdag 22 februari.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Folkuniversitetet erbjuder kvällskurser från nybörjare- till examensförberedande nivå. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen bygger på individens eget intresse. Som cirkelledare består dina arbetsuppgifter av undervisning samt planering, förberedelse och efterarbete.

Under vårterminen 2018 omfattar uppdraget 3-6 undervisningstimmar/veckan kvällstid. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Din kompetens och bakgrund

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska. Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har en god social förmåga, positiv inställning till verksamhetsutveckling samt ett etiskt förhållningssätt.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde, rätt till kunskap och betydelsen av att vår arbetsplats är öppen för alla.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångspunkt gäller 3-6 undervisningstimmar/vecka kvällstid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-02-22.

För mer information och frågor
Johanna Hallqvist (Utbildningsledare) 0520 – 52 50 96, johanna.hallqvist@folkuniversitetet.se

Facklig representant
Almerisa Custovic (Lärarnas Riksförbund) 0520-50 50 74, almerisa.custovic@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv.

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila