Sök Meny

Cirkelledare trädgårdsdesign, odling, biodling, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg erbjuder dag- och kvällskurser i flera olika ämnen. Nu söker vi kursledare till våra naturkurser. Sista ansökningsdag 31 december.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Kurserna förläggs enligt överenskommelse dagtid och/eller kvällstid. Under vårterminen 2018 omfattar uppdraget i nuläget två timmar i veckan för respektive kurs.

Våra kursdeltagare är vuxna och vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Folkuniversitetet i Kungsbacka söker också kursledare till naturkurser. Är du intresserad av att leda kurs även i Kungsbacka är det möjligt att kombinera de båda uppdragen.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i något eller några av följande ämnen:

Trädgårdsdesign
Odling
Växtkunskap
Biodling
Ornitologi
Hållbarhet

Därtill är det meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångpunkt gäller två timmar i veckan för respektive ämne under vårterminen 2018. Tillträde februari 2018.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-12-31. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Carolina Harvonen (Verksamhetsledare) 0300-68 61 19, carolina.harvonen@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.