Sök Meny

Huvudlärare YH-utbildning Tandsköterska, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker nu huvudlärare/utbildarresurs till YH-utbildningen till Tandsköterska. Sista ansökningsdag är 30 april.

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet bestående av folkbildning, vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen.

Sedan hösten 2017 driver vi den 1,5 år långa YH-utbildningen till Tandsköterska i Linköping. Vi behöver nu förstärka vår pedagogiska verksamhet och söker därför efter huvudlärare/utbildarresurs till utbildningen. Vi finns i centralt belägna lokaler i Linköping på St Larsgatan 44 och vi letar efter dig som värdesätter möjligheten att arbeta i en stor och mångfacetterad utbildningsorganisation.

Vad innebär rollen?
Som huvudlärare/utbildarresurs inom yrkeshögskolan har du kontakt med studerande, andra lärare och utbildningsledare. Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med utbildningsledare planera och genomföra kurserna enligt de riktlinjer som finns.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av utbildning inom yrkeshögskolan men det är inget krav. Du är en flexibel problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Arbetet förutsätter också att du har en god kommunikativ förmåga samt är serviceinriktad mot studerande och personal.

Kvalifikationer
Grundutbildning till tandsköterska, tandhygienist eller liknande
Relevant erfarenhet av tandvårdsyrket

Meriterande
Erfarenhet av undervisning generellt och/eller inom yrkeshögskolan
Goda IT-kunskaper och erfarenhet av administrativa system

Personliga egenskaper vi värdesätter
Förmåga att arbeta effektivt, strukturerat och noggrant
Ett professionellt förhållningssätt
En vilja och förmåga att arbeta i grupp
En god social förmåga och ett etiskt förhållningssätt

Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten.

Placeringsort
Linköping

Anställningsform
Provanställning som övergår i tillsvidareanställning, 50-100%, tillträde 180601.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 180430 via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Cecilia Andersson, (utbildningsledare) 070-5759106, eller Daniel Borgman (verksamhetsledare YH) tfn 070-169 41 45.

Fackliga representanter
Namn (namn på fackförening), telefonnummer och e-postadress
Claes Forsslöf Lärarförbundet claesforsslof@hotmail.com
Niklas Keyser, Lärarnas Riksförbund tel. 08-613 25 32

Om Folkuniversitetet Sverige
Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila