Sök Meny

Körsångsledare, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera kreativa ämnen såsom måleri, sömnad och silversmide. Nu söker vi en körsångsledare! Sista ansökningsdag 31 december.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Tjänsten

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder körsång som kvällskurs. Kursen riktar sig till sångintresserade vuxna. Inga förkunskaper krävs och undervisningen bygger på gruppens egen kreativitet. Uppdraget omfattar i nuläget två timmar per veckan under vårterminen 2018.

Folkuniversitetet i Varberg söker också körsångledare till sina kvällskurser. Är du intresserad av att leda en kurs även i Varberg är det möjligt att kombinera de båda uppdragen.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av ett leda en kör eller sjungit i kör tidigare. Du ska kunna läsa och förstå noter och körarrangemang. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs engagemang. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångpunkt gäller 2 timmar/vecka under vårterminen 2018. Tillträde i februari 2018.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-12-31. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Carolina Harvonen (Verksamhetsledare) 0300-68 61 19 carolina.harvonen@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.