Sök Meny

Konsult med erfarenhet av företagande samt undervisning inom "Starta-eget"

Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande". Sista ansökningsdatum är 15 januari 2018.

Varje dag arbetar vi med att utbilda arbetssökande, studenter inom våra YH-program, nyanlända inom SFI och många fler.

På Folkuniversitetet arbetar många personer med ett genuint intresse för utbildning. Välkommen att bli en av oss!

Konsult med erfarenhet av företagande samt undervisning inom "Starta-eget"

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande".

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från att undervisa i ämnet. Samtidigt vill vi att du själv ska ha drivit ett eget företag eller gör det fortfarande. Du ska helt enkelt veta hur ett företag kan startas och ta sig från bra till bäst. Du ska också vara en pedagogisk praktiker med metoder och redskap som väcker glöd hos de som vill starta eget.

Vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens, de personliga egenskaperna är viktiga. Du är lösningsfokuserad och flexibel och du ser förändringar som möjligheter.

Om anställningen

Konsult på deltid.

Placering: Hälsingland

Arbetstid: deltid

Kontaktperson: Torun Schmitz, torun.schmitz@folkuniversitetet.se

 

Om Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Uppsalastiftelsen (Mitt) ansvarar för verksamheten i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.